Tegen zinloos geweld

Volg ons op Twitter Volg ons op LinkedIn Volg onze BLOG Volg ons op Facebook

Verbale de-escalatie

Type Training Duur Aantal deelnemers Doelgroep Onderwerp Prijs
Verbale de-escalatie 1 dagdeel, of 1 dag inclusief trainingsacteur en scenarios maximaal 10 Baliemedewerkers Buiten het fysieke aspect om verbaal leren te de-escalaren

€ 700,-

€ 999.- Inclusief acteur


Uitleg:

In sommige functies is je werkomgeving zodanig gebouwd dat je wel face-to-face contact hebt maar deze geen fysieke dreiging oplevert.
Denk aan een balie met versterkt of zelfs kogelwerend glas tussen jou en de agressor.
Of andere situaties waarbij om wat voor reden dan ook er geen fysieke dreiging is.
In die gevallen kunnen wij een training aanbieden die niet ingaat op de fysieke aspecten.
 
Met deze verbale training als basis kunt u als bedrijf ook gaan combineren. Bijvoorbeeld door deze verbale training te combineren met een halve dag scenariotraining met een acteur. Of bijvoorbeeld door deze te combineren met de veilig werken rondom het bed training.
In overleg kunnen wij u een aanbod doen hierin wat precies aansluit op uw leerdoel.Toelichting Prijzen
Alle aangegeven prijzen zijn inclusief BTW. Bij afname van meerdere producten is er in overleg korting mogelijk. Onze trainingen zijn modulair opgebouwd, hierdoor is de indeling flexibel.
Voor iedere branche/doelgroep zijn gespecialiseerde trainingen mogelijk door toevoeging of weglating van een of meerdere modules.


Heeft u belangstelling in bovenstaande training? Nodig ons uit voor een gesprek, dan vertellen we u graag meer. Ga naar onze contactpagina