Tegen zinloos geweld

Volg ons op Twitter Volg ons op LinkedIn Volg onze BLOG Volg ons op Facebook

Recencies

Recensies

Stuur uw recensie door gebruik te maken van onderstaand formulier

Referenties lees meer >>

Recensie:
Op 23 november de Agressie training gehad van Maarten en Dennis. Ik kan met recht zeggen dat het de leukste agressie training is geweest die ik tot nu toe heb gehad. 
Erg leerzaam en tussendoor goed afgewisseld tussen actief bezig zijn en theorie. Mijn complimenten voor de trainers.
Van begin tot het eind ben je alert. 

Recensie:
Gisteren een leerzame , leuke training mogen ervaren 
was agressie op de werkvloer in de zorg door Maarten en Dennis.
Veel tips die je overal kunt gebruiken.
Was zeker een eye opener.
De dag vloog om,, alles piek fijn.
En een heerlijke lunch erbij.
zeker een aanrader!!

 

Recensie:
Vandaag een training gehad van BAM.
Zeer leerzame en dynamische dag. Er zijn veel handvaten gegeven hoe om te gaan met agressie zowel op het werk als daarbuiten.
Zeer enthousiaste trainers. 
Actief bezig zijn afgewisseld met theorie. Een aanrader!

 

Recensie:
20/12 "Samen sterk tegen geweld" cursus/training werd verzorgd door Maarten Rus.
Kickboksen dat was begin van de dag, en wat geeft dat een goed gevoel.
De lessen werden enthousiast met passie gegeven theorie praktijk afwisselend en beslist niet saai.
Je krijgt handvatten waar je in de praktijk iets mee kan.
we hopen op een vervolg van deze cursus.
Prima verzorgd door BAM trainingen
Bedankt Maarten, het was een leerzame en gezellige dag
Groetjes Brenda

 

Recensie:
Vandaag agressie training gehad met collega's. 
Super leuke en zeer leerzame dag. 
Goede en bruikbare tips gekregen.
Top dag!

 

Recensie:
Afgelopen donderdag (17 januari) met 12 collega's agressietraining gehad van Maarten. Het was een leerzame, nuttige maar vooral ook leuke dag. De theorie werd mooi gecombineerd met praktijk. Veel opgestoken deze dag. 
Ik kan deze training van B.A.M. van harte aanbevelen.

 

Recensie:
Vandaag een zeer interessante trainingsdag gehad,werd op een hele leuke manier verteld.
Met veel ervaringen uit de praktijk.
Zou zeker nog eens de vervolg training willen volgen!

 

Recensie:
Op 8 januari j.l. hebben wij een agressie training gehad die verzorgd werd door Maarten.
We waren allemaal een beetje sceptisch over omdat het de zoveelste cursus was maar achteraf een ontzettend, leerzame dag geweest. De dag vloog om.
Veel tips & tricks geleerd.
Maarten heeft het leuk gedaan. Plankje slaan was eigenlijk heel stoer om te doen vooral als het in 1x lukte.
LEUKE CURSUS!

 

Recensie:
Vandaag heb ik met mijn collega's een zeer leerzame agressie training doorlopen. Mobiele Mondzorg verlenen op AZC's is een dankbaar maar ook uitdagende taak. Door de training van Maarten en Dennis denk ik dat we beter toegerust zijn om deze uitdaging een stuk veiliger te kunnen invullen.
Bedankt mannen jullie hebben ons echt heel veel meegegeven op een manier die aanspreekt en toegespitst op ons werksituatie.
Groetjes Sylvia

 

Recensie:
Vanmiddag training gehad van Maarten en Marlies. Vond het een leerzame training, erg leuk en ik heb er een hoop van geleerd. Maarten en Marlies zijn toppers, hele goede uitleg en goede "acteurs" graag volgend jaar weer !

 

Recensie:
Zeer zeker de moeite waard! Veel gehoord, veel geoefend met rollenspel maar omdat het op de werkvloer met eigen collega's was en Maarten met Marlies zo echt overkwamen waren het geen vervelende oefeningen. Het kon zo echt zijn. Dankjewel Maarten en natuurlijk Marlies! En Maarten...nog ff oefenen met echt plat Haags he ? Juh komp er wel. 
Super! Hopelijk tot volgend jaar!

 

Recensie:
Op 14 en 23 april jl. heeft Maarten Rust vanuit het bedrijf BAM trainingen een agressie training verzorgd voor 20 personeelsleden van Hotel Casa 400. Ik heb zelf de training van 23 april bijgewoond. 

De training is absoluut een positieve ervaring geweest voor alle deelnemers. De agressie training is opgedeeld in omgaan mondelinge en fysieke agressie. De training vergroot het zelfvertrouwen. Een van onze medewerkers zei zelfs dat ze nu niet meer bang is om in de avond over straat te gaan, omdat ze tools heeft meegekregen hoe ze zichzelf kan verdedigen en er vertrouwen in heeft dit te kunnen uitvoeren indien nodig.
Er is een goede afwisseling tussen theorie en praktijk en de trainers weten de theorie en praktijk met humor en passie over te brengen. Daarnaast weten zij zeer goed stressvolle situaties na te bootsen, zodat de casussen realistisch lijken.
Maarten en Mitchell zijn leuke en gepassioneerde trainers die weten waarover ze het hebben. Ze wisten meteen vertrouwen te scheppen in de groep. Kortom; ik kan de agressie training van BAM trainingen van harte aanbevelen.

Recensie:
Vandaag met collega\'s van de Intensive Care en andere afdeling training van jullie gehad, ontzettend leerzame en ook erg leuke dag gehad! Hopelijk volgen er herhalingslessen...!? grtz maarten
Zie nu toevallig jullie pagina, omdat vandaag weer een aantal collegas zijn geweest.
Ik wilde jullie nog bedanken voor de leuke training, heb er veel van opgestoken, en pas de DDD vaker toe in allerlei situaties. Met positieve ervaringen!
Ik durf nu ook weer savonds te gaan tanken als dat nodig is, want ik
voel me zekerder, en weet wat ik kan doen. Ik word niet overmoedig hoor,
maar een beetje meer zekerheid kon ik wel gebruiken.
Nogmaals bedankt!!
Groetjes Anja 

Recensie:
Vorige week een training gehad bij BAM.
Vooraf had ik er niet veel zin in, "pfff een hele dag over agressie, en dan zeker weer van die rollenspellen". Maar de dag vloog voorbij, en de rollenspellen waren helemaal niet
vervelend, eigenlijk heel leuk.
Echt een leerzame dag gehad, en ook nog goed voor de teambuilding.

Recensie:
Vandaag de training gehad van Maarten en Mitchell. Wat een leuke en leerzame dag! Ze geven de training op een professionele en een humorvolle manier. Bovendien geven ze je handvatten voor in de dagelijkse praktijk. Daarnaast vergroot het ook nog je persoonlijk zelfvertrouwen. Zeer aan te raden!
Maarten en Mitchell, bedankt en alvast succes met jullie nieuwe \"over de grens training\"!
Groetjes, Arthur.

Recensie:
Wat een feest om een hele dag training te krijgen van Maarten en Mitchel! Onwijs slimme training die ervoor zorgt dat je van 9.00 tot 17.00 geboeid blijft! Lekker bezig zijn met collega\'s, veel oefenen maar op zijn tijd ook ruimte voor een grap! Bedankt voor de leuke en leerzame dag!! Wie weet zijn jullie een kandidaat rijker voor de training \"over de grens\" :)

Recensie:
14 november, van Maarten en Mitchell een zeer inspirerende training omgang met agressie gevolgd. Bedankt voor alle handvatten heren!!! Ga zo door.
Groetjes Chanouke

Recensie: 
Ik wil jullie nog even zeggen dat het me goed heeft gedaan wat jullie me hebben geleerd!
Ik ben me bewuster geworden van mijn plaats in de ruimte; dat gedachten over mezelf en anderen razend snel van invloed zijn op mijn gedrag en uitstraling. Ik wil jullie bedanken voor jullie respectvolle manier van werken, jullie know how en humor! Heel veel succes met jullie werk!

Recensie:

Ik heb vandaag de beste training ooit gehad. Het was een agressie training die vooral gericht was op de praktijk en alleen de daarbij nodige theorie. Echt super, nu alleen wel wat spierpijn maar dat nemen we voor lief. Ik ben altijd angstig geweest  mbt fysiek geweld en ik ben ervan overtuigd dat ik daar nu een stuk beter mee om kan gaan vooral omdat ik tools heb gekregen om te voorkomen dat het zover komt. Super gedaan Maarten en Stefan

 

Recensie:

Wat een geweldige scholing! Leuke mannen die de scholing geven, leerzaam grens verleggend, zo zouden alle scholingen moeten zijn. Top mannen