Tegen zinloos geweld

Volg ons op Twitter Volg ons op LinkedIn Volg onze BLOG Volg ons op Facebook

Recencies

Recensies

Stuur uw recensie door gebruik te maken van onderstaand formulier

Referenties lees meer >>

Recensie 1:

Op 14 en 23 april jl. heeft Maarten Rust vanuit het bedrijf BAM trainingen een agressie training verzorgd voor 20 personeelsleden van Hotel Casa 400. Ik heb zelf de training van 23 april bijgewoond. 

De training is absoluut een positieve ervaring geweest voor alle deelnemers. De agressie training is opgedeeld in omgaan mondelinge en fysieke agressie. De training vergroot het zelfvertrouwen. Een van onze medewerkers zei zelfs dat ze nu niet meer bang is om in de avond over straat te gaan, omdat ze tools heeft meegekregen hoe ze zichzelf kan verdedigen en er vertrouwen in heeft dit te kunnen uitvoeren indien nodig.
Er is een goede afwisseling tussen theorie en praktijk en de trainers weten de theorie en praktijk met humor en passie over te brengen. Daarnaast weten zij zeer goed stressvolle situaties na te bootsen, zodat de casussen realistisch lijken.
Maarten en Mitchell zijn leuke en gepassioneerde trainers die weten waarover ze het hebben. Ze wisten meteen vertrouwen te scheppen in de groep. Kortom; ik kan de agressie training van BAM trainingen van harte aanbevelen.

Recensie 2:

Het Bericht:Vandaag met collega\'s van de Intensive Care en andere afdeling training van jullie gehad, ontzettend leerzame en ook erg leuke dag gehad! Hopelijk volgen er herhalingslessen...!? grtz maarten
Zie nu toevallig jullie pagina, omdat vandaag weer een aantal collegas zijn geweest.
Ik wilde jullie nog bedanken voor de leuke training, heb er veel van opgestoken, en pas de DDD vaker toe in allerlei situaties. Met positieve ervaringen!
Ik durf nu ook weer savonds te gaan tanken als dat nodig is, want ik
voel me zekerder, en weet wat ik kan doen. Ik word niet overmoedig hoor,
maar een beetje meer zekerheid kon ik wel gebruiken.
Nogmaals bedankt!!
Groetjes Anja 

Recensie 3:

Vorige week een training gehad bij BAM.
Vooraf had ik er niet veel zin in, "pfff een hele dag over agressie, en dan zeker weer van die rollenspellen". Maar de dag vloog voorbij, en de rollenspellen waren helemaal niet
vervelend, eigenlijk heel leuk.
Echt een leerzame dag gehad, en ook nog goed voor de teambuilding.

Recensie 5:

Het Bericht: Vandaag de training gehad van Maarten en Mitchell. Wat een leuke en leerzame dag! Ze geven de training op een professionele en een humorvolle manier. Bovendien geven ze je handvatten voor in de dagelijkse praktijk. Daarnaast vergroot het ook nog je persoonlijk zelfvertrouwen. Zeer aan te raden!
Maarten en Mitchell, bedankt en alvast succes met jullie nieuwe \"over de grens training\"!
Groetjes, Arthur.

Recensie 6:

Naam: Sem van K.

Het Bericht: Wat een feest om een hele dag training te krijgen van Maarten en Mitchel! Onwijs slimme training die ervoor zorgt dat je van 9.00 tot 17.00 geboeid blijft! Lekker bezig zijn met collega\'s, veel oefenen maar op zijn tijd ook ruimte voor een grap! Bedankt voor de leuke en leerzame dag!! Wie weet zijn jullie een kandidaat rijker voor de training \"over de grens\" :)

Recensie 7:

Naam: Chanoeke T.
Het Bericht:Vandaag, 14 november, van Maarten en Mitchell een zeer inspirerende training omgang met agressie gevolgd. Bedankt voor alle handvatten heren!!! Ga zo door.
Groetjes Chanouke

Recensie 8: 

Naam: Harrie D.
Het Bericht: Ik wil jullie nog even zeggen dat het me goed heeft gedaan wat jullie me hebben geleerd!
Ik ben me bewuster geworden van mijn plaats in de ruimte; dat gedachten over mezelf en anderen razend snel van invloed zijn op mijn gedrag en uitstraling. Ik wil jullie bedanken voor jullie respectvolle manier van werken, jullie know how en humor! Heel veel succes met jullie werk!

Recensie 9:

Naam: M. Bongers
Het Bericht:Ik heb vandaag de beste training ooit gehad. Het was een agressie training die vooral gericht was op de praktijk en alleen de daarbij nodige theorie. Echt super, nu alleen wel wat spierpijn maar dat nemen we voor lief. Ik ben altijd angstig geweest  mbt fysiek geweld en ik ben ervan overtuigd dat ik daar nu een stuk beter mee om kan gaan vooral omdat ik tools heb gekregen om te voorkomen dat het zover komt. Super gedaan Maarten en Stefan

Recensie 10:

Naam: C. Zoutewelle
Het Bericht:Wat een geweldige scholing! Leuke mannen die de scholing geven, leerzaam grens verleggend, zo zouden alle scholingen moeten zijn. Top mannen