Tegen zinloos geweld

Volg ons op Twitter Volg ons op LinkedIn Volg onze BLOG Volg ons op Facebook

Als uniek gespecialiseert bureau voorzien wij inmiddels 10 jaar bedrijven en instellingen in verschillende branches van de hoogste kwaliteit trainingen die in Nederland te vinden zijn.

Onze referenties spreken voor zich, werknemers die het dooor eerdere ervaringen niet meer zien zittten om een agressietraining te volgen en na afloop vol lof zijn over de geweldige trainingsdag die zij bij ons hebben ervaren.
Dat is een teken van kwaliteit dat niet op papier uit te drukken is, maar zwaarder wegend dan welk papier dan ook.
Het geheim van de smit? Dat leggen wij u graag persoonlijk uit in een gesprek.

 

Onze trainers:

Maarten Rust
Maarten Rust is eigenaar en trainer voor B.A.M. Trainingen.

Met vele jaren werken in verschillende vakgebieden waar agressie en geweld aan de orde van de dag is kan hij zich zeker een ervaringsdeskundige noemen.

Met tientallen jaren vechtsportervaring in verschillende systemen weet hij ook goed wat een lichaam doet onder stress en hoe je het lichaam in kan zetten als gereedschap. Niet alleen in fysieke weerbaarheid maar ook vooral in gedeelte voorafgaand aan die escalatie.

In Israel heeft hij een lange tijd mogen leren onder enkele van de beste specialisten van de geheime dienst in de bijzondere kunsten van non-verbale communicatie. 
Hier ligt vaak de sleutel van effectieve omgang met agressie en op dit gebied ga je geen betere specialist vinden in Nederland.

Allemaal mooie skills en ervaring maar wat is het waard als het niet gekoppeld is aan trainerskwaliteiten?
Maarten heeft als trainer een uniek vermogen zich zodanig in te leven in de cursisten dat hij altijd het juiste niveau en de juiste stijl vind die bij de groep past. 
Dit maakt dat trainingen gegeven dooor Maarten altijd een succes zijn.

 

Dennis Rikkert
Dennis Rikkert is Trainer en adviseur voor B.A.M. Trainingen

Ook Dennis werkt al decennia lang in beroepen waarin de omgang en de uitvoering van geweld dagelijkse gang van zaken is.
Iemand met een zeer grondige kennis van medische hulpverlening als Tactical Casualty Care, EHBO, EHBDD, enzovoorts.
Tientallen jaren vechtsport ervaring en daardoor uniek in staat om inzicht te verlenen in wat een lichaam wel of juist niet doet onder de stress van de omgang met agressie en geweld.

Dennis heeft een ongekend inzicht in beveiliging en het werken met teams in een stressvolle omgeving.
Als onderwijsstijl kenmerkt Dennis zich in een warme maar toch ook duidelijke manier van communiceren waardoor hij benaderbaar is, maar tegelijkertijd met bewezen autoriteit kan spreken over dit vakgebied.

 

Naast Dennis en Maarten hebben wij nog specialisten op het gebied van psychiatrie, executive business en andere gebieden.